1. بالا بردن سطح کلسترول خوب (HDL) و کاهش سطح کلسترول بد (LDL)
2. حاوی مواد مغذی مفیدی از جمله ویتامین E، ویتامین K، کلسیم، آهن و مس است
3. کاهش التهابات بدن و حفظ سلامت پوست، مو و ناخن
4. بهبود عملکرد مغز و کاهش خطر بروز بیماریهای مرتبط با پیری مانند آلزایمر و پارکینسون
5. کمک به حفظ سلامت قلب و عروق
6. کمک به کاهش وزن
روغن کنجد در آشپزی به عنوان یکی از روغنهای پرکاربرد در انواع غذاها به کار میرود. همچنین میتوانید از آن در سسها، مرباها و خمیرهای شیرین استفاده کنید. در هر صورت، بهتر است با مصرف معقول روغن کنجد از فواید آن بهرهمند شوید.